Dusch

De små sakerna betyder ibland väldigt mycket. Idag var en liten sak som de flesta här i landet har möjlighet till att göra varje dag: duscha

Ja, jag har duschat under min behandling men jag har inte fått duscha skallen eller högerarmen så en hel dusch över hela mig var länge sedan, juli förra året. Sedan i förrgår så har transplantat läkt och jag blev av med piccline. Det innebär att jag inte har restriktioner längre. I morse var det dags att kliva in i den blöta värmen och bara njuta. Njuta gjorde jag. Takduschen kom till användning, bara att låta vattnet skölja över hela kroppen. Jag kan och får nu tvåla in hela mig. En njutning att få göra sig ordentligt ren från topp till tå.

Jag är känslig för vibrationer utifrån eller om jag drar till exempel fingrarna över något ojämn. Jag märkte att duschstrålen inte får vara för hård för då gör det ont. Lagom tryck så blev det en njutning. Det är en biverkan som inte är ovanlig för den varianten på cellgifter som jag fått och den är övergående för de allra flesta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *