Utekväll

Det har varit en jobbig tid när jag inte kunnat träffa folk som jag brukar. Om vi frånser jobbet brukade jag gå en hel del på teater, musikal, opera och konserter.
Den senaste månaden har jag inte kunnat det med tanke på att hela mitt liv har ändrats. Har det inte varit sjukhusbesök så har jag inte haft ork.


Igår var första gången sedan beskedet som jag orkade ta mig till teatern och titta. Det var underbart trevligt men också jobbig med så mycket folk samtidigt. Som tur var så fick jag en jättebra plats, längst bak i salongen och ingen som satt bredvid mig så jag kunde avslappnat se föreställningen utan att behöva ha någon förkyld eller liknande nära mig. Det var dock ganska jobbigt för skallen med alla intrycken så jag blev trött mot slutet. Jag somnade ganska snart efter att jag kom hem och sov gott.
Det var värt tröttheten för att kunna underhållas och njuta som om jag inte var sjuk.

Att kunna göra saker ger energi. Ibland gör man en liten sak, ibland en utekväll med show. Passa på att gör det du orkar när du orkar det, det är jag vad jag försöker intala mig men det är inte alltid som det går så bra.

Föreställningen jag såg var Moulin Rouge. Den har premiär på China Teatern från imorgon torsdag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *